Video file
Episode 1 - A New Generation

Dodi Lukebakio en Rode Duivels fan Luc blikken terug op het afgelopen WK en op wat de Rode Duivels de afgelopen tien jaar hebben bereikt. Ze zijn trots en geloven in de toewijding en vaardigheden van de nieuwe spelers

Video file
Episode 2 – Thank You Captain

Eden Hazard stopt als Rode Duivel, neemt afscheid van zijn fans en blikt vooruit op de mooie toekomst van de Rode Duivels. Als Hazard’s grootste fan laat de Blind Devil Kevin zien welke impact voetbal en Eden op zijn leven hebben gehad.

Video file
Episode 3 – FAMILY ABOVE ALL

Johan Bakayoko laat zien dat talent, discipline en geloof in jezelf sleutels zijn tot succes, maar ze zijn niet alles. Het geloof van de mensen om je heen, je vrienden en familie, is van primordiaal belang. Het zijn zij die je steunen, wat er ook gebeurt.

Video file
Episode 4 – BELIEVE IN YOUR DREAMS

Veel grootse verhalen beginnen klein, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: om te slagen moet je hard werken. Amadou Onana begon zijn carrière op de pleintjes in Brussel, en net zoals hij hebben veel mensen grote dromen.

Video file
EPISODE 5 – THE UNSUNG HEROES

Jan Vertonghen deelt zijn herinneringen van over de laatste jaren heen bij de Rode Duivels en hoe hij er nu probeert te zijn voor de nieuwe generatie om hun vertrouwen te geven. Daarnaast, volgen we alle helden die achter de schermen werken en ervoor zorgen dat iedereen de allerbeste ervaring heeft tijdens het kijken van een Rode Duivels match. .

Video file
FINAL EPISODE – ROAD TO THE EUROS 2024

Al meer dan 30 jaar brengen Jupiler en de Rode Duivels de Belgen samen. Jupiler stelt voor “Believe”, een exclusieve documentaire achter de schermen van de Rode Duivels op weg naar EURO 2024.