VEEL GESTELDE VRAGEN
Onze producten
Welke bieren maken deel uit van de Jupiler familie?

Onze liefde en vakmanschap proef je in elke druppel. Omdat we graag iedereen hiervan laten proeven, heeft Jupiler heel wat verschillende bieren gebrouwen. Zo kan jong en oud met volle teugen genieten.

Ontdek ons gamma :

 

Jupiler

ONBERISPELIJK VAKMANSCHAP
Jupiler is het N°1 bier in België, het land der bieren. De bitterzachte pils wordt gebrouwen met de beste ingrediënten (mout, maïs, water, hop en gist), volgens een onberispelijk vakmanschap. Van Jupiler kun je genieten op elk moment, dankzij zijn fris karakter, vlotte verteerbaarheid en toegankelijke smaak. De constante, uitzonderlijke kwaliteit van het bier blijft ook vandaag gewaarborgd in de brouwerij van Jupille. De ideale schenktemperatuur voor Jupiler (alcoholpercentage 5,2%) bedraagt 3°C en in het typische ribbeltjesglas is een ultieme smaakervaring verzekerd! Meer productinformatie

 

 

Jupiler blue

100% JUPILER, 3,3% ALCOHOL.
Een perfect gekoeld pintje, met de verfrissende smaak van een bitterzachte Jupiler en wat minder alcohol. Dat is Jupiler Blue. Bevat slechts 3,3% alcohol. Het verklaart het grote succes bij de Belgische en Nederlandse consumenten. Die genieten graag met mate.
Meer productinformatie

 

 

Jupiler 00

JUPILER 0,0% - 0% ALCOHOL, 100% BIER
Ontdek Jupiler 0,0%, de alcoholvrije Jupiler. Jupiler 0,0% heeft de verfrissende smaak van echt bier. Jupiler 0,0% dankt deze smaak aan een uniek brouwproces op basis van de karakteristieke ingrediënten van Jupiler. In tegenstelling tot vele andere alcoholvrije bieren, wordt Jupiler 0,0% eerst volledig gegist en dan gede-alcoholiseerd. Zo komen we tot een Jupiler met 0,0% alcohol en een heerlijke biersmaak. Nu kan je op elk moment van een verfrissende Jupiler genieten. Santé!
Meer productinformatie

Hoeveel calorieën zitten er in?

Veel mensen zijn geïnteresseerd in de samenstelling van onze bieren. Alle informatie hierover kan u terugvinden op www.tapintoyourbeer.com.

Welke bieren biedt AB InBev aan in België / Nederland ?

AB InBev heeft in België en Nederland een uitgebreid gamma. U kan dit gamma ontdekken op onze websites: www.tapintoyourbeer.com. Misschien ontdekt u hiertussen wel een nieuwe favoriet.

Zitten er gluten in jullie producten ?

Voor al onze bieren gebruiken we gerst of gerstemout als grondstof, voor sommige bieren gebruiken we tarwe (bv. witbieren). Beide grondstoffen bevatten gluten. In tarwe zitten er wel meer gluten dan in gerst. Uit onderzoek blijkt dat de gemiddelde waarden voor gluten in onze bieren met gerst of gerstemout schommelen rond de 20 ppm. Tarwe houdende bieren zitten nog onder de 80 ppm. Gluten worden aangegeven op onze etiketten door de gebruikte glutenhoudende (mout of tarwe) grondstof weer te geven. Onze bieren bevatten gluten, maar het glutengehalte is laag.

Sponsoring en gadgets
Kan ik gratis gadgets of tombolaloten verkrijgen?

AB InBev heeft in België een uitgebreid merkenportfolio met bekende merken als Jupiler, Stella Artois, Leffe, Hoegaarden en Belle-Vue. In Nederland zijn Hertog Jan, Dommelsch, Jupiler de meest bekende merken. We ontvangen dagelijks tientallen verzoeken voor gadgets en tombolaloten.
Hoewel deze op onze sympathie kunnen rekenen, kunnen we onmogelijk op al deze aanvragen ingaan. We kiezen ervoor om geen gadgets en tombolaloten te versturen.

Waar kan ik glazen of gadgets kopen ?

Voor gadgets en glazen van Jupiler, Stella Artois, Leffe en Hoegaarden kan u tegen betaling terecht in onze brouwerijshop in Leuven. Deze is vrij toegankelijk elke eerste donderdag van de maand tussen 12u en 18u. Op andere momenten kan de shop bezocht worden na een bezoek aan de brouwerij. Voor meer informatie over brouwerijbezoeken kunt u terecht op onze website www.brouwerijbezoeken.com.

Voor gadgets en glazen van Leffe kunt ook u terecht in het bezoekerscentrum Leffe dat gevestigd is in hotel La Merveilleuse in Dinant, voorgaande reservatie is niet nodig. Voor meer info kunt u terecht op volgende link www.lamerveilleuse.be/nl/maison-leffe.

Er zijn wel regelmatig acties waar je bij aankoop van bepaalde verpakkingen een glas krijgt. Ook kan je in sommige supermarkten glazen van onze merken aankopen.

Kan ik online glazen/gadgets kopen ?

We beschikken helaas niet over een webshop waar u de gadgets en glazen online kunt bestellen.

Kan ik mijn evenement laten sponsoren ?

We ontvangen als bedrijf dagelijks tientallen verzoeken voor sponsoring. Hoewel deze op onze sympathie kunnen rekenen, kunnen we onmogelijk op al deze aanvragen ingaan. Daarom hanteren we een strikt sponsorbeleid. Wij richten ons hierbij vooral op grote sport en muziekevenementen.

Wij willen dat mensen op een verantwoorde manier van onze producten genieten. Evenementen die gericht zijn op minderjarigen, komen daarom niet in aanmerking voor sponsoring. Sponsoraanvragen die passen binnen ons beleid kunnen ofwel schriftelijk worden ingediend via de consumentendienst van AB InBev, Brouwerijplein 1, 3000 Leuven, ofwel via ons contactformulier op onze website www.horecasupport.be. Nederlandse sponsoraanvragen kunnen via www.horecasupport.nl

Let op: Sponsoraanvragen moeten 3 tot 6 maanden voor de geplande activiteit worden aangevraagd.

Brouwerijen
Kan ik de brouwerij bezoeken ?

Ja, we verwelkomen u graag in de brouwerijen van Stella Artois, Jupiler, Hoegaarden en Hertog Jan. Voor meer info en reservatie kunt u terecht op volgende link www.breweryvisits.com (Stella, Jupiler en Hertog Jan). Meer info over brouwerijbezoeken van Hoegaarden vindt u op de website www.hoegaarden.com.
U kan ook een bezoek brengen aan het Leffe Bezoekerscentrum in Dinant. Reserveren op voorhand is niet nodig. Voor meer info kunt u terecht op volgende link www.lamerveilleuse.be/nl/maison-leffe

Jupiler Pro League
Waar vind ik de nodige informatie terug over de Jupiler Pro League ?

Voor meer informatie over de Jupiler Pro League kan je terecht op: http://www.sport.be/nl/jupilerproleague/.

Hoe download ik de Jupiler Pro League app ?

Wil je op de hoogte blijven van wat er gebeurt in de Jupiler Pro League? Wil je iedere wedstrijd op de voet kunnen volgen, waar je ook bent? Wil je het allerlaatste nieuws ontvangen? Wil je weten wie de Gouden Stier is, of hoeveel minuten je favoriete speler al op het veld stond? Download dan nu de Jupiler Pro League app voor Iphone of Android hier: itunes.apple.com - Jupiler pro League
play.google.com - Jupiler pro League

Werken bij AB InBev
Ik zou graag een stage doen bij AB InBev, waar kan ik me hiervoor aanmelden ?

Wij bieden je de kans om de cultuur van AB InBev te leren kennen en ervaring op te doen in een specifiek departement. Voor een stage tijdens de zomermaanden kan je je aanmelden op volgende link www.bestbeerjob.com

Ik zou graag werken voor AB InBev, waar kan ik me hiervoor aanmelden ?

Om ons succes verder uit te bouwen investeren we continu in onze medewerkers. We bieden hen een interessant en gevarieerd carrièreparcours. Meer informatie over uw carrièremogelijkheden bij AB InBev vindt u op eu.abinbevcareers.com.

Klanten & Horeca
Ik ben klant. Hoe kan ik een bestelling plaatsen ?

Om een bestelling te plaatsen neemt u best contact op met ons Telesales departement via :
Tel. : 02 200 60 60
Fax. : 02 200 60 70
E-mail. : telesales@ab-inbev.com

Ik wil klant worden.

U kan ons Customer Service Center bereiken op 02 200 60 50 of via het contactformulier van onze website www.horecasupport.be. Hierbij vindt u de link: http://www.horecasupport.be/fr/contact/

Ik ben klant. Hoe kan ik de klantendienst bereiken ?

U kan ons Customer Service Center bereiken op 02 200 60 50 of via het contactformulier van onze website www.horecasupport.be. Hierbij vindt u de link: http://www.horecasupport.be/fr/contact/

Ik ben actief in de horeca. Waar kan ik meer vakgerichte informatie vinden ?

Speciaal voor u hebben wij onze website www.horecasupport.be gecreëerd. Hier vindt u allerlei interessante informatie voor de horeca.

Ik wil bier exporteren naar het buitenland.

Indien u onze bieren wil aanbieden in landen waar wij nog niet actief zijn, kan u contact opnemen met onze export dienst.
Email: Order.information.europa@ab-inbev.com

Leveranciers
Ik ben leverancier. Hoe kan ik de boekhouding contacteren ?

Onze boekhouding kan u bereiken via het emailadres inkoop.europa@ab-inbev.com.

Een betere wereld
Meer weten over ons programma voor een Betere Wereld ?

Naast AB InBev’s verbintenis om de beste brouwerij in een betere wereld te zijn, is AB InBev leider in de brouwerijsector op vlak van maatschappelijk verantwoord ondernemerschap.

Onze inspanningen in het belang van een Betere Wereld zijn gebaseerd op drie pijlers:

  • Het promoten van verantwoorde consumptie.
  • De bescherming van het milieu.
  • Het beschermen van de gemeenschappen waarin we leven en werken.
Wat doet AB InBev ter promotie van een verantwoord consumptiepatroon?

AB InBev hecht veel belang aan een verantwoorde consumptie van haar producten. Wij zijn van mening dat bier, mits op verantwoorde wijze gedronken, perfect past bij een gezonde levensstijl. Overal ter wereld ontwikkelen en implementeren we verscheidene programma’s om een verantwoorde consumptie te promoten, waarbij we nauw samenwerken met de autoriteiten en maatschappelijke organisaties. Voor meer info: https://ab-inbev.be/nl_BE/goals_nl.html

Wat doet AB InBev voor het milieu ?

Als leider in de brouwerijsector op vlak van maatschappelijk verantwoord ondernemen, willen we ons inzetten om mensen samen te brengen voor een betere wereld met verschillende initiatieven.

Dit zijn onze doestellingen voor duurzame ontwikkelingen tegen 2025:

  • Slimme landbouw: 100% van onze producenten zijn gekwalificeerd, verbonden en financieel onafhankelijk
  • Waterbeheer: 100% van onze gemeenschappen zijn gesitueerd in zeer gevoelige gebieden, de toegang tot water en waterkwaliteit wordt aanzienlijk verbeterd.
  • Circulaire economie toegepast op verpakkingen: 100% van onze producten zal worden verpakt in geconsumeerde verpakking, die hoofdzakelijk wordt gerecycleerd.
  • Klimaatactie: 100% van de elektriciteit die we aankopen komt uit hernieuwbare bronnen en we verminderen de koolstofemissies met 25% in onze hele waardeketen.
Varia
Ik ben student en maak een werk over AB InBev. Kunnen jullie mijn enquête invullen ?

Wij ontvangen dagelijks tientallen aanvragen van studenten die een werk over ons bedrijf willen maken. Wij kunnen niet voldoende tijd vrijmaken om al deze aanvragen persoonlijk te beantwoorden.Wel kan je heel veel informatie terugvinden op onze websites.

Algemene bedrijfsinformatie en financiële rapporten: www.ab-inbev.be, www.ab-inbev.nl ou www.ab-inbev.com.

Onze merken: www.leffe.be, www.jupiler.be, www.jupiler.nl, www.hoegaarden.com, www.hertogian.nl, www.dommelsch.nl .

Ons brouwproces en productinfo: www.tapintoyoutbeer.com.

Verantwoord drinken: www.tapintoyourbeer.com/responsible_drinking.cfm.